Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ο πυρετός του κυριακόβραδου!!!




Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τρίτη αγωνιστική. Την Κυριακή 17 Μαΐου διεξάγονταιοι εξής αγώνες: Παναθηναϊκός - Λάρισα 19.00 και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 21.00 στην Τουμπα.
Στον Παναθηναϊκό -και ενώ το πολυμετοχικό σχήμα βρίσκεται σε διάλυση με την πιθανή αποχώρηση του κ. Βγενόπουλου- ο κ.Πατέρας τα "έψαλλε"στους παίχτες για τις κακές αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας.
Η ΑΕΛ δεν έχει πρακτικά κανενα ιδιαίτερο κίνητρο μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ. Κατεβαίνει στην Αθήνα χωρίς άγχος και με τις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει παίχτες χωρίς μεγαλο χρόνο συμμετοχής.
Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής όμως γίνεται στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην καυτή του έδρα την ΑΕΚ.
Το συγκρότημα του Φερνάντο Σαντος έχει μπει ξανά στο κόλπο για την έξοδο στο τσου λου μετά την πολύτιμη νίκη και το τρίποντο στον κάμπο. Με ανεβασμένη ψυχολογία και με τον Μπακαγιόκο σε τρελά κεφια θα επιδιώξει να λιώει την ΑΕΚ στην δυσκολότερη κατα τεκμήριο εδρα στην Ελλάδα.
Η ΑΕΚ ανεβαίνει στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το αήττητο που έχει στα play off. Οι κιτρινοι πιστεύουν οτι η έξοδος στο τσου λου ειναι εφικτή και αν και έχουν εκτος τον τζεράλδο αλβες και με αμφίβολο τον Σκοκο, ο Ντούσκο θα τα παίξει ολα για ολα για τη νικη
Ευχες όλων να δούμε ωραια μπάλα!

και οχι εικόνες σαν και αυτή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου