Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Play Off, Episode 3, Scene 2 CUT!!!!


Καπως έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε χθες να λιώσει στην Τούμπα την ΑΕΚ παρα το γεγονός οτι έπαιζε με παίχτη λιγότερο.( κοκκινη ο γεωργέας και ο χετεμάι). Η απίστευτα τυχερή ΑΕΚ και ο απίστευτα άτυχος ΠΑΟΚ επαιζαν μπάλα μεσα στο τρελόβροχο δίνοντας παντως καλό θέαμα ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο.
Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχουνε καταλάβει πως πήραν το διπλό εκεί μέσα και φήμες λένε ότι θα κάνουν ομαδική εκδρομή με γκρούπ στι Οικουμενικό Πατριαρχείο για ανάψουν ενα κερι στην Παναγια.Τωρα πλέον τα όνειρα συνεχίζονται για το τσου λου αφου εχουν πλησάσει τον Παναθηναικό σε απόστραση ενος βαθμού.
Στον ΠΑΟΚ μια επιτυχημένη χρονια οδεύει προς το τέλος της με τη διαφαινόμενη έξοδο του ΠΑΟΚ στο Europa League. Οι φίλαθλοι χθες χειροκρότησαν τους παίχτες για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε όλη τη χρονιά αφού κατάκτησαν τη δεύτερη θέση.( τωρα αν κάποιοι ικανοποιήστε όταν λέτε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει ερθει δεύτερος αλλα μαλλον θα είναι τρίτος στα πλέι οφφ και 4ος στην κανονική βαθμολογία στα φρυδια μου. Ειστε ελεύθεροι να το πείτε.) Τα καλύτερα για την ομάδα του Σάντος ερχονται του χρόνου με τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη να ετοιμάζουν μεταγγραφές που θα κάνουν τους ΠΑΟΚτσήδες να κατασκηνώσουν στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές απο Θεσσαλονίκη οι μεταγραφές θα ειναι από τις πιο ηχηρές του καλοκαιριού.
Στο άλλο ματς ο Παναθηναικός ικανοποιήσε την επιθυμία του αφέντη πατέρα και έσβησε τη Λαρισα με 3-1, πραγματοποιώντας καλή εμφανιση. Η Λάρισα παρά το γεγονος ότι μειωσε σε 2-1 στο β' ημίχρονο, έφαγε και τριτο μπαλάκι με αποτέλεσμα να τα παρατήσει.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλει οφ:

1. Παναθηναϊκός 9
2. Α.Ε.Κ. 8
3. Π.Α.Ο.Κ. 6
4. Λάρισα 0


Αντε γεια σας,
Ο ψαγμένος

1 σχόλιο: