Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Πάμε...βάλτα σε κάνα πρακτορείο ή σε κουβά? Ίδωμεν...


Πολλά ματσάκια σήμερα και αρκετά απο αυτά προσφέρονται για ποντάρισμα μπας και βγάλουμε κανα χαρτζιλικάκι παραπάνω. Θα σας δώσω παρακάτω τη δικιά μου γνώμη για 3-4 ματσάκια. Αρχινάμε λοιπόν όπως λεει και ένας φίλος μου:
Serie A
264.Ρομα(η αγαπη μου) - Κατανια ασσακι ή και over(3.5)

Η Ρομα κυνηγάει το τσου λου και δεν πρεπει να χασει μεσα στην εδρα της απο την Κατανια. Πιθανο να μπουν και πολλα γκολακια.

304.Ουντινεζε - Μίλαν πρωτη επιλογή το Χ και εχουμε και σταντ μπαι κα ιτο 2πλο.

ΚΑι οι δυο θέλουν τους βαθμους και θα πέσουν κορμια στο Φρίουλι. Υπαρχει περίπτωση και για πολλα μπαλακια και απο τις δύο ομάδες. Γενικά ανοιχτό παιχνίδι να περιμένουμε.

Ligue 1

Μπορντό - Λε Μάν ασσακι πιστευω

Η Μπορντό ειναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευκολα ή δύσκολα θα κ΄μψουν την αντίσταση της σκληροτράχηλης και εξοτικής Λε Μαν.

Γκρενόμπλ - Νανσί Χιναρι ατελείωτο

Και οι δύο ομάδες εχουν γράψει το ματς εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και ο καθε παίχτης θα κανει το μακρύ του και κοντό του για να περάσει η ώρα. Χιναρι με τα μπούνια.

Αυτά λοιπόν απο στοιχηματικές προτάσεις και για να υπενθυμίζουμε συχνά στον εαυτό μας οτί ειμαστε λατρεις του ωραίου. Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν.....





Και ορισμένες προτάσεις από την κυρία. Αν θέλετε μπορούμε ανετα να σας δώσουμε και στήλη στην ιστοσελίδα κυρία μου. Για στοιχηματικά πάντα. Απαιτειται όμως η επικοινωνια με τον ψαγμένο να γίνει πιο στενη......

Γεια σας Μάγκες,
Ο Ψαγμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου